Таг: работна сила

Оваа земја бара работници – минимална плата до 1.400 евра

Во август стапката на невработеност во Чешка паднала за 4 отсто, што е најниската стапка на невработеност во последните две децении. За едно слободно работно...

НАЈНОВИ

loading...