недела, март 18, 2018
Почетна Тагови Старо скопјр

Таг: Старо скопјр

(РЕТКО ВИДЕО) Стара снимка од Скопје во 1985

Ако поразговарате со некој од постарите генерации, со сигурност ќе ви каже дека не може денес да го препознае Скопје. Погледнете го ова ретко видео...