четврток, март 22, 2018
Почетна Тагови Улица диши длабоко

Таг: Улица диши длабоко

Игор Џамбазов објави книга со стиховите на песните што ги пеел...

Издавачкиот центар „Три“ ќе ја промовира новата книга на Игор Џамбазов, со наслов „Улица диши длабоко“. Овојпат Џамбазов објавува стихови, надополнети со анегдоти за...