(ВИДЕО) Татко и рекол на ќерката дека ја сака: Нејзината реакција го шокирала!

loading...

На бебињата им е неопходно секој ден да им се покажува нежност и љубов. Тоа многу добро го знае и таткото од видео снимката.

Тој на своето тримесечно бебе му рекол дека го сака. И, тука ништо не би било необично да не следел сосема неочекувана реакција на детето! Иако е толку малечко и не може само ниту да седи, се чини дека ова бебе одговара на ист начин.

„I love you (те сакам)”, се зборовите на малечкото бебе, а изразот на лицето е непроценлив!

Погледнете го видеото кое ќе ви го разубави денот!