Тој бил војник, а таа во бело: Вака изгледале Оливера и Џорџе Балашевиќ пред 37 години – Фото

loading...
Славниот кантавтор и младата Зрењанка Оливера, поранешна репрезентативка во гимнастика се запознале сосема ненајдено пред речиси 4 децени.  Двајцата биле гости во новосадската телевизија – Оливера како спортист, а Џорџе како музичар и таа среба била судбоносна. Оливера и Џорџе  Балашевиќ се во среќен брак веќе 36 години, а важат за еден од најсладните познати парови на јавната сцена во регионот.
Џорџе Балашевиќ на Оливера и ги посветил своите најубави песни како и цел албум „Дневник старог момка“, а кога ќе ги прочитате првите зборови од песната на тој албум излегува реченицата „Таа е најдобра“.
https://twitter.com/Gezdaiva/status/862778704606449672