ТРИК: Зголемете ја температурата во станот за 5 степени!

loading...

Еве еден одличен трик за престојните зимски денови.
Со овој трик ќе заштедите електрична енергија, а станот ќе ви биде значително потопол.

Имено, доколку го направите ова температурата во станот ќе биде повисока од 3 до 5 степени. Но, само ако успеете да одолеете на една ситница.

Ако имате доста стаклени површини во станот или куќата, а немате пари за нови ПВЦ или алуминиумска дограма, овој едноставен трик ќе ви помогне за да заштедите на греење.

Се што треба да направите е на стаклените површини да залепите фолија со воздушни меурчиња.