УЈП-НОВА РАСПРОДАЖБА: Автомобили за помалку од 900 евра..

loading...
Фиат Пунто за 70.000 денари, Матиз (2007) за 62.730 денари, Цитроен Берлинго за 54.000 денари… разни машини шиење, солариуми и други движни и недвижни ствари се предмет на најновата е-аукција на УЈП на која што може да се пријавите до 7 септември.
Се продаваат над 40 предмети, а сите нив може да ги видите на овој линк.
За повеќе информации за аукцијата, кликнете тука