(ВИДЕО) Вака Северина ја пее „Македонско девојче”

loading...

Фестивалот на скарата и пивото „Пиво Фест“ во Прилеп заврши синоќа. Петнаесеттото јубилејно издание помина во знакот на одличната организација, секогаш вкусната скара и ладно пиво, како и одлична забава каква што доликува за најголемото случување во годината во Македонија. Хравтаската дива Северина го затвори „Пиво фест“. Таа во чест на македонската публика ја запеа и „Македонско девојче“.