Ваков крадец не сте виделе – Видео

loading...

Интересно видео се појави на социјалните мрежи кое воедно е снимка од сигурносна камера. По се изгледа дека сопствениците на менувачницата ја виделе измамата на овој „вешт“ крадец, но веројатно многу доцна, па крадецот си заминал со пленот. Погледнете!

Преварант lvl 99

Posted by KAMAJ.net on Sonntag, 25. Juni 2017