(ФОТО) Важеше за најзгодна пејачка, а неодамна e фатена во вакво издание

loading...

Ријана станува сѐ покрупна, а фановите не престануваат да го фалат нејзиниот нов имиџ. Неодамна е фотографирана со минијатуро здолниште и јасно покажа дека со стил умее да се носи со високот на килограми.

Фановите велат дека пејачката никогаш претходно не изгледала подобро.

Погледнете