Ќе ви се згади: Таа заработува од овој фетиш, а мажите лудуваат по него (Фото)

loading...

Ја напуштила работата како сметководител поради новата професија. Аринда Дторм Вивер не ни сонувала дека ќе заработува огромни суми на пари благодарение на нејзините нокти.

Таа ја оставила својата високоплатена работа за да се посвети на фотографирање на нокти, како и правење на видеа за мажи на кои тоа им е фетиш.

Се започнало откако осамената Аринда, по втората мастектомија, направила блог на кој пишувала за својата борба со болеста, но и објавувала фотографии на кои ги лакира ноктите.

Останала шокирана од бројните барања од мажи кои сакале да ја гледаат како ги лакира своите нокти од 15 сантиметри.

„Не знаев дека таков свет постои. Кога се вклучив запознав потполно нов свет и започнав бизнис со кој ми се промени животот“, вели таа.