(ФОТО) Во Скопје може да се види и ова

loading...

На скопските улици може да се види и ова.

Од фотографијата може да се заклучи дека изнервиран сосед го оставил ѓубрето на автомобилот на овој скопјанец.

Фотографијата со таков опис беше оставена на Ѕид на сообраќајниот срам.