(ВИДЕО) Во Скопје на улица: Колку скопјани се расположени за муабет со непознати?

loading...

Ни пристигна и следно најново видео од Мартин Јовчевски. Овојпат целта на видеото е да видиме каков е македонскиот народ, односно колку скопјани сакаат и се расположени да разговараат со непознати луѓе на улица.

Заклучокот наш е дека нашиве скопјани и не сакаат баш муабет на улица со непознат човек, а како изгледаше целокупно погледнете во видеото подолу: