Во вторник без струја корисници од голем број на општини во Скопје

loading...

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 24.10.2017 год. (вторник), заради закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 08:30 до 15:00 часот корисниците од дел од ул. Михаил Чаков бр. 1, 3, 5, 7, и 11 . (Општина Кисела Вода)

Во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од подулиците на ул. Сава Ковачевиќ со број 2, 8, 10, 12, 32, 34 и некои останати споредни улички на истата улица. (Општина Кисела Вода)

Во периодот од 08:45 до 16:00 часот корисниците од с. Орашје, Викендици Веле поле, с. Кучково, с. Матка, с. Кондово, с. Грачани, с. Бојане, с. Дворце, с. Копаница, с. Радуша, с. Горно Свиларе, с. Долно Свиларе коко и с. Рашче. (Општина Сарај)

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од бараките во студентската населба Автокоманда, Трифун Хаџијанев како и  Јани Лукровски. (Општина Гази Баба)

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од дел од ул. Париска и дел од ул. Прашка. (Општина Карпош)

Во периодот од 08:30 до 13:00 часот корисниците од дел ул. Салвадор Аљенде (над 6-та управа). (Општина Центар)

Во периодот од 08:55 до 15:00 часот корисниците од ул. Бајрам Шабани, Архимедова, Менделеева, дел од улица Ордан Чопела, бараките на Општина Гази баба, Аврам Писевски и Вергино. (Општина Чаир и Гази Баба)