ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Сообраќајна несреќа кај Ред Кафе во Аеродом – Фото

loading...

Предмалку се случи сообраќајна несреќа на улицата кај Ред Кафе во скопски Аеродром, место на која многу често има голем број на несреќи.  Поради тоа сообраќајот е во краток прекин бидејќи улицата е блокирана.

За среќа нема повредени, освен материјална материјална штета, но поради прекинот на сообраќајот кај возачите се создаде нетрпение, па повикуваме на внимателно возење.