Зад сцената на шоуто на Victoria’s Secret во Кина – Галерија

loading...

Подготовките за традиционалното шоу на Victoria’s Secret траат со месеци. Армија шминкери, фризери, козметичари, стилисти, дизајнери и занаетчии работат на изгледот и костимите на ангелите и моделите.

Непосредно пред да започне ревијата во Шангај, убавиците се разубавуваа зад сцената облечени во розови наметки со извезени цветови. Меѓу нив позираше и Оливие Рустан, креативниот директор на Balman, кој е задолжен за дел од новите костими.

Ангелите Адријана Лима, Алесандра Амбросио, Лили Олдриџ, Елза Хоск, Џасмин Тукс, Жозефин Скривер, Марта Хант, Стела Максвел, Тејлор Хил, Сара Сампајо, Роми Страјд и Лаис Рибеиро на пистата ќе бидат придружувани од десетици свои колешки, меѓу кои Бела Хадид, Даниела Брага, Бланка Падиља, Синди Бруна и Карли Клос.

Victoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's SecretVictoria's Secret