Жителите на Сарај садат цвеќе во дупките на улиците – Фото

loading...

Неколку жители на Сарај, гледајќи дека општинските власти не ги санираат дупките по улиците, одлучиле во истите тие дупки да насадат цвеќе.

Ова претставува еден симболичен чин за да ја сенсибилизираат јавноста и општинската власт за да ги пополни овие дупки, кои претставуваат вистински проблем за жителите на Сарај.