(Фото) Зоне Замфирова уловила згодно момче

loading...

Катарина Радивојевиќ не губи време.

Откако конечно доби улога во холивудски филм, веднаш почна со читање и анализирање на сценариото.

Друштво и прави презгодниот Дерек Жугиќ, манекен од Србија, кој исто така ќе се појави во филмот.

Дерек инаку го познавате од спотот на Цеца „Пусти ме да раскинем с њом“, а за него велат дека ниедна жена не може да му оделее, па не треба да изненадува ако Катарина одлучи да го проба.

Извор: Вистина.мк