Автомобил експлодира пред Влада

|

Автомобил во движење се запалил, па експлодирал во движење на Илиндеска.

Возачот кој најверојатно беше сам, успеа навреме да го напушти автомобилот, а потоа се слушна уште една експлозија. За среќа нема повредени патници.