10 нови слободни позиции во АД ГРАНИТ

ИЗВОРСкопје24
|

ГД Гранит АД Скопје e најголемиот македонски градежен изведувач, чија основна дејност е изградбата на патишта и автопатишта, бренд кој е препознатлив и надвор од границите на Република Македонија. Главните активности на ГД Гранит АД Скопје се градежни активности од областа на високо и нискоградбата, со претежна концентрација на капиталните Проекти кои се обемни и знајчани како по нивната големина така и по нивната сложеност.

ГД Гранит АД Скопје има потреба од пополнување на следните работни позиции:

Возач на Кипер – 5 извршители, основна плата 16.580 денари (линк за повеќе детали и аплицирање ТУКА)

Возач на миксер за бетон – 3 извршители, основна плата 16.800 денари (линк за повеќе детали и аплицирање ТУКА)

Ракувач на бетонска пумпа – 2извршители, основна плата 21.000 денари (линк за повеќе детали и аплицирање ТУКА)