17то женско авто рели (Видео)

ИЗВОРрпм
|

Единствените што секогаш ги подржуваат сите македонски настани од автомобилизмот, па така и оваа година РПМ присуствуваа на Женското авто рели кое се одржува по 17ти пат во Македонија по повод 8 ми март – денот на жената. Во ова видео и зборуваа со Маја Милошевска која има учествувано на сите изданија на ова женско рели, но исто така таа е и победник на овогодинешното рели!