50та јубилејна! Ова е нашето фиќуле – Zastava 750

ИЗВОРрпм
|

Стигнавмее до 50та епизодаа, ноов јубилеј во кој кооонечно ви го прикажуваме нашето фиќулее – нешто што многу оддамна сакаме да ви го прикажеме, нешто на кое што работевме долго време.. Видете го и чујте ја нашата приказна – и да му фалат уште некои детали да се средат ама сето тоа ќе го има во нови епизоди!!

Следете не!!