7 женски карактеристики кои мажите ги обожаваат

ИЗВОРскопје24
|

Мажите сакаат комфор во врската, поврзаност и чувство на безбедност.

Дали знаете кои се 10-те женски карактеристики кои им се неодоливи на мажите?

1. Жени со малку или воопшто шминка. Тие сакаат кога жените се природни и спонтани.

2. Самодоверба. Жени кои знаат што сакаат и се сигурни во себе.

3. Интелигенција.

4. Љубезност. Поред себе сакаат да имаат пријатни жени со емпатија.

5. Жени со став. И кои стојат на своето мислење.

6. Хумор. Жени кои прават да се чувствувате пријатно покрај нив.

7. Жени кои дозволуваат да бидат изненадени од срце.