“Ако имате скриено комшија или сопружник во дворот – рокот за амнестија истекува на полноќ” – Твитерџиите се пошегуваа со Законот за Амнестија (ТОП 5)

ИЗВОРTwitter
|

Како и секогаш досега, Твитер заедницата е силен креатор на мислење на сите општествени случувања. Во низата твитови – некои политички, а некои не; ние ги одбравме оние што од срце ќе ве насмеат и расположат без разлика на вашиот став на темата!