Американската компанија Gentherm вработува

ИЗВОРСкопје24
|

Гентерм е лидер во термалната технологија која дизајнира, развива и произведува системи за затоплување, разладување и вентилација за различните потреби на глобалниот пазар. Компанијата е препознатлива по вложувањето иновации, надградба и подобрување на термалната технологија на новорастечките пазари, а нејзините производи се користат најмногу во автомобилската индустрија.

Гентерм освен во Америка е присутна и во 12 други држави со преку 5 илјади вработени на светско ниво. Во Европа се присутни во Германија, Украина, Унгарија, Малта, Велика Британија и Македонија.

За своите тековни потреби, компанијата вработува на следната слободна позиција: New Product Introduction Engineer (линк за повеќе детали и аплицирање)