Анастасија Ражнатовиќ се врати во Белград, па од аеродром замина на забава со оваа личност

|

Анастасија Ражнатовиќ откако го загуби своето бебе во петтиот месец од бременоста сосема се повлече од соцјалните мрежи. Таа ја напушти Севиља и се врати во Белград за овие тешки моменти да ги помине со семејството. Со денови не се знаеше ништо за неа, а сега нејзината идна кума Тамара Милутиновиќ објавила видео снимка на која се гледа како двете се забавуваат и пеат додека се возат во автомобил низ белградските улици.

Двете ја пееја песната од Петар Грашо „Ко нам брани“, а нејзината кума особено била расположена кое се гледа на видеото.

– Тоа беше добра недела, напиша таа со емотикон на чаша вино.