Богдана излезе од болница со Вељко под рака, баба Цеца го носеше малиот Жељко

ИЗВОРСкопје24
|

Богдана Родиќ денеска излезе од болницата заедно со наследникот во семејството Ражнатовиќ. Таа од болницата излезе држејќи го за рака својот сопруг Вељко Ражнатовиќ, а пред камерите се смееше и изгледаше како никогаш посреќна мајка.

Гордите родители со насмевка на лицето го носеа наследникот во транспортер додека Цеца седна на задното седиште со внукот.