Босанка прогласена за најубава природна жена во светот (ФОТО)

ИЗВОРСкопје24
|

Американскиот портал „Beautiful Women Pedia“, босанката Соња Зекиќ (27) ја прогласи за најубава природна жена во светот.

Соња е дипломиран економист и работи по струка во Сараево, а претходно се појави во неколку музички сотови и постигна голем успех.

Инаку, американскиот портал напиша дека Соња Зекиќ е посебен пример за совршена и природна убавина на една девојка. Има совршено тело и блескаво лице, како беспрекорни женски атрибути. И затоа е прогласена за најубава природна жена во светот. Убаво е, но и тешко да се најде таква убавина бидејќи живееме во свет со генетски модифицирана храна, пластична хирургија, фотошоп и слично пишува порталот.