Бракот склучен на овој датум носи вечна среќа

ИЗВОРСкопје24
|

Оние што ќе запловат во брачните води на овој датум, ќе ги следи среќа во текот на целиот живот. Според Керолајн Фокнер, најпознатиот астролог во Британија, ѕвездите предвидуваат дека 2020 година ќе биде најдобра за оние што ќе решат да се венчаат.

Наредната година, Сатурн, Јупитер, Плутон, Марс и Месечината, клучните планети што се симбол на преданоста и емоционалната стабилност ќе бидат во ист знак.

Овој настан се нема случено од 1960-тите години, период познат и како доба на љубовта.

Идеален ден за венчавање ќе биде 20.02.2020.