Брена побарала попуст во ресторан – еве што добила

loading...

Пејачката Лепа Брена и нејзиниот сопруг Слободан Боба Живојиновиќ топлите денови од август ги трошат на црногорскиот брег, а побарале попуст при ручек во луксузен ресторан, но настанал хаос.

„Мислев дека ѕвездите имаат попуст кај вас”, рекла Брена откако завршила со ручекот со своето семејство и пријателите и ја побарала сметката од келнерот.

Работникот бил збунет и го повикал соптвеникот, па пејачката добила шише скапо вино од сопственикот, бидејќи биле договорени да компензираат.

Се соблече синот на Брена и жените полудеа!

Стефан Живоиновиќ, синот на Лепа Брена и Боба Живоиновиќ привлекува големо внимание со оглед на тоа дека е дете на познати родители, а вплови и во музичките води.

Младиот пејач во моментов одмара со друштвото од секојдневните обврски во прекрасниот амбиент опкружен со природа, а моментите на уживање си сподели со своите следбеници на Инстаграм.

Стефан се соблече и во таа прилика покажа со што располага, на одушевување на жените.