Чаир

Шахпаска: Новата градинка во Општина Чаир ќе биде најголема во државата...

На  денешното започнување со градба на новиот објект „Бамби“ при детската градинка „Фидани“, во Општина Чаир, присуствуваше Министерката за труд и социјална политика, Јагода...

Дали е на повидок решение за дивоградбата кај Мавровка ?

Тендерот со наслов - Работни активности за уривање на дивоградби е во износ од повеќе од еден милион денари а го распиша Општина Чаир. Се...

НАЈНОВИ