Ѓорче Петров

„НИЕ ЗА НАС“: ВЕЛОСИПЕДСКА ТРКА СО ПОРАКА ЗА ПОДОБРА ИДНИНА НА...

Во пресрет на празникот 11 октомври, Денот на народното востание на Македонија и Денот на борецот, во насока на подигнување на свеста кај младите...

Одличен завршеток на неделата – Прочитајте ја целосна програма за „Звуците...

Од утре до недела, во паркот во Општина Ѓорче Петров ќе се одржи манифестацијата „Звуци на културата“. Покрај настапи на домашни пејачи и на...

Продолжува мерката еднократна помош за новороденче и во 2019-тата

Нова година за нови почетоци, за поправање на грешките и создавање на нови планови и амбиции. Креираме нови проекти, но продолжуваме и...

Поголема општестествена одговорност за семејствата на бранителите од 2001

Да не се заборави и да не се повтори. Градоначалникот Акександар Наумоски заедно со   националниот координатор за воени и политичи ветерани Стојанче...

Старата дама повторно во Ѓорче Петров

Чест  ни е што е вреднуван нашиот труд и посветеност кон спортот. Денеска благодарноста пристигна од ,,Јувентус камп Македонија”. Општината овозможи  над...

НАЈНОВИ