Кисела Вода

Пожар во зграда во Кисела Вода, жителите излезени на улица (ФОТО)

Две противпожарни возила пристигнаа во населбата Расадник во Кисела Вода, по дојава за пожар кој најверојатно настанал во влезот во зграда на улицата „Христо...

НАЈНОВИ