Сарај

Во Сарај се гради нова елитна населба, прва од овој вид...

Нова елитна населба „Комплекс планет“ почна да се гради во Сарај. Проектот беше промовиран денеска, а освен функционери, на настанот присуствуваа и инвеститорите на...

НАЈНОВИ