Работа во странство

КОЛКУ СЕ ЗАРАБОТУВА ВО ГЕРМАНИЈА: Лекарите земаат најмалку 9.000 евра месечно,...

Највисоките плати во земјата ги имаат најискусните лекари кои годишно заработуваат околу 115.320 евра бруто плата, експертите за продажба или аквизиции со заработка од...

Нови огласи за вработување во Германија

Агенцијата ВенераС објави нови огласи за вработување во Германија. За информации за работните позиции и за условите ПРОЧИТАЈ ТУКА.

Германија бара работници на бензински пумпи

РАБОТА НА БЕНЗИНСКА ПУМПА со одлични услови кои нашите партнери ги нудат за вас! #Таргетгрупи👇 ●#Студенти #летназимскапракса2020 ●#Македонскипасош ●#Европскипасош ●#ПренаменувањенаВиза Ви нудиме следно: ○ Договор на полно работно време од мин....

ВЕНЕРАС ви нуди нови работни позиции во Германија

Почитувани студенти, лица со македонски и европски пасош, заинтересирани сте за нови искуства, за стекнување на нови знаења, запознавање на нови пријателства и истовремено...

Еве како да аплицирате за работа во Германија

Венерас, друштвото за посреднички и образовни услуги со локација во Скопје и Штип Ви нуди работни позиции за студенти и за лица со македонски...

Сакате да заработувате и до 12 евра од час? Германија...

Студенти сакате ли да заработите и да ги посетите најатрактивните градови во Германија? Нашата компанија ќе ви обезбеди едукациска работна пракса во некои од...

НАЈНОВИ