ПР

ДАЈ ГОЛ ЗА НАГРАДА ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ!

Сите фудбалски фанови со нетрпение го очекуваат најголемиот спортски настан и ги бројат деновите до почетокот на европското фудбалско првенство каде за прв пат...

Спортски влошки

100% BALANCE Одличен, комплетен модел кој е совршен за повеќе спортови и за секојдневна употреба. Обезбедува умерена поддршка и силна флексибилност, враќајќи ја енергијата во...

Граѓанскиот сектор отсега ќе регистрира проекти во СЕП по електронски пат

Дигитализацијата е клучна во борбата со корупцијата, а првиот контакт кога граѓаните се среќаваат со администрацијата се услугите, така што брзината и ефикасноста на...

„Flamboyant Blossoms“ – прва модна колекција на новиот македонски бренд Pink...

Петнасеттината стилски изгледи за пролет и лето зад чијшто дизајн стои нашата позната дизајнерка Стефанија Насеска, го сочинуваат првиот дел од колекцијата со цветни,...

Ризико СМАРТ – Нов производ на Триглав Осигурување Живот

Триглав Осигурување Живот ад Скопје воведе нов производ – Ризико СМАРТ, кој носи инклузивност со покривање на повеќе ризици, а наменет е за...

Алгасан – За живот без болка во зглобовите!

Секој трет возрасен човек се соочува со болка во зглобовите барем еднаш месечно, а за многумина оваа болка претставува дури и болно секојдневие кое...

Утре 11.05.2021 противпожарна вежба на Скопје Сити Мол

Согласно одредбите од Законот за заштита и спасување трговскиот центар Скопје Сити Мол, управуван од трговското друштво СЦМ РЕТАИЛ ДООЕЛ Скопје, на ден 11.05.2021...

Патничко осигурување од Кроација со покритие до 10.000 €

Кроација осигурување го прошири патничкото осигурување со целосно покритие за најновата болест. Проширената патничка полиса, нуди покритие за трошоци за медицински прегледи од страна...

НОВО ПАРТНЕРСТВО: Халк Банка АД Скопје и Триглав Осигурување Живот АД...

Халк банка АД Скопје и Триглав осигурување живот АД Скопје потпишаа Договор за соработка во делот на животно осигурување, со кој е дефинирана заедничка...

Зголемување на потребата од осигурување на пазарот во Македонија

Околностите кои ја одбележаа изминатата година ја зголемуваат потребата за осигурување. Тоа го кажува анализата на бројките но и однесувањето на граѓаните, иако осигурителниот...

НАЈНОВИ