Автомобилизам

Голфот поскапува за 1.600 евра: Фолксваген ги крева цените и за...

Фолксваген ги зголеми цените на своите автомобили со мотори со внатрешно согорување во Германија како резултат на рекордната инфлација. Од Фолксваген салоните добија информации за...

Шест важни правила како да постапите ако ви пукне гума додека...

На Фејсбук страницата „Технички преглед на возила“ се објавени неколку значајни совети за тоа како да го запрете автомобилот доколку една од гумите ви...

Најмасовниот предновогодишен клубски олдтајмер собир – 2021

Во Македонија се одржа досега најмасовниот клубски олдтајмер собир. Истиот беше организиран од клубовите – љубители на Класик Мини, Пежо 404, Буба Клуб Македонија. Како...