Љубов

Никогаш не закажувајте љубовен состанок во овој ден

Американско истражувања покажаа дека состаноците најчесто се откажуваат во последен момент, а главни причини се болеста, заморот, работните обврски и подобрата понуда. За разлика од...

Четири знаци кои ќе ви откријат дали сте во врска со...

Некои мажи остануваат „вечни момчиња“, поради што жените со кои се, повеќе се чувствуваат како мајки отколку како партнерки... Повеќето жени сакаат маж за емотивна...

НАЈНОВИ ОБЈАВИ