Видео

video

Кога мајката си го гали новороденото бебе: Снимката која ги стопли...

Бебето од видеото е толку слатко, што неговото уживање во мазењето со својата мајка досега освои преку 15 милиони луѓе на Фејсбук. Погледнете го...

Видео кое ќе ви го стопли срцето: Како изгледаше дочекот на...

Со снимки од украсената некогашна „Стоковна куќа - Скопје“ и улиците околу неа, започнува прилогот снимен на 31.12.1966 година, само неколку часа пред дочекот...

Со целосно оштетен вид пишува книги и свири клавир: Приказната на...

Јована Трајчевска од Ресен со целосно оштетен вид. Но, тоа не ја прави да биде поразлична од нејзините врсници. Мултиталентот кој го поседува е...

Местото каде се среќаваат две мориња, но никогаш не се спојуваат...

Погледот помеѓу Северното и Балтичкото море е прекрасен. Границата меѓу нив е толку светла што може да биде забележана оддалеку, бидејќи движењата на...

НАЈНОВИ