Живот

Писмото на оваа баба го освои светот: Советите кои и ги...

Една баба напишала писмо да новородената внука и го освои светот. Драга моја, ова писмо можев да ти го напишам пред 40 години, за твојата...

Како да не го внесете вирусот дома: Собујте се, измијте ги...

Повеќето граѓани, иако им е јасно како вирусот се пренесува, сепак не знаат што прво да прават кога ќе ја отворат вратата од својот...

“НА ДЕНОТ НА СВАДБАТА, КОГА ЌЕ ЈА БАРАШ МЕЃУ ГОСТИТЕ, ЌЕ...

Мајката е најважната личност во животот на детето, па кога неа ќе ја нема, останува голема празнина која не може да биде пополнета. Жена...

Еден ден, болката која сега ќе чувствуваш ќе има некаква смисла…

Се чувствуваш хаотично и ништо не ти оди од рака. Твоите очи се потечени, а твоето тело е уморно и немаш сила да станеш...

Хороскопски знаци кои важат за најстабилни партнери во љубовта

Секој хороскопски знак има посебни особини, но знаците со ист елемент имаат неколку заеднички особини. Најважната особина на земјените знаци е нивната присебност. Еве зошто...

Функционално: Еве како изгледа уредување на стан од 23 квадрати

Уредувањето на мал стан претставува вистинско задоволство доколку сте уметничка душа и доколку го уредувате со многу љубов и внимание. На видеото кое може да...

Слободни денови што ви следуваат по закон, а не се државни...

Доколку правите свадба ви следуваат три слободни денови, а доколку сте станале татко, тогаш добивате два дена според закон. Работникот има право на надоместок...

Девицата не е подготвена за нова врска, Водолијата е пред значајни...

ОВЕН Посветете се малку на своите планови и ќе успеете да дојдете чекор поблиску до нивното остварување. Бидете упорни и темелни. Можно е да уживате...

ЗА СИТЕ МАЈКИ: Чувајте се поради децата, никој нема да ги...

Чувајте го вашето здравје. Стресот, брзата исхрана, физичката неактивност порано или подоцна ќе си го земат својот данок. Најдете време за себе, за одмор,...

Kога женскиот орел избра партнер, таа внимава на едно: Лекција што...

При изборот на партнер, женскиот орел прави една интересна работа: Таа отстранува гранка од дрво или грмушка, го зема во клунот, лета високо и...

НАЈНОВИ