Чичко Киро на 93 години скоро секој ден пешачи на Водно

ИЗВОРскопје24
|

За да го одржуваме нашето здравје потребно е да одржуваме физичка кондиција. Исто така треба да внимаваме на исхраната, а најважно од сѐ е да го задржиме позитивниот дух.

Чичко Киро е вистински пример за тоа. Тој секојдневно пешачи на Водно и во никој случај не изгледа како да има 93 години. Слушнете ги неговите совети за долг и среќен живот.

Во продолжение погледнете го видеото: