Контакт

Стапете во контакт со нашата редакција.

Детали

Скопје 24 
Скопје Центар

(389) 78 639 649

Email: kontakt@skopje24.mk

За нас

Пратете ни порака

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата Порака

Последни Постови

Како дома: ИКЕА во Италија ги прибира бездомните кучиња за да...

Клиентите се воодушевени од овој потег на компанијата и ставаат фотки на социјалните мрежи. И вам ќе ви го стоплат срцето! Персоналот во продавницата на...