Дали би купиле кинески џип?!

ИЗВОРрпм.мк
|

Дали би купиле кинески џип?! Да кинески бренд е, но бидете без предрасуди, навистина Глори 580 изненадува и тоа многу изненадува.. Дефинитивно треба сериозно да се земат во обзир и ДФСК како бренд и Глори како модел.. Погледнете и видете нешто повеќе во оваа наша 14та епизода и секако следете не на нашиот канал!!

Инаку во оваа епизода сме на Козјак, преубаво место со преубав поглед за жал од маглата не се гледа баш, ама па затоа со маглата изгледа како да сме некаде во Кина.

Кирил Димитров Урошев