Датумот е познат: Наскоро ќе се додели првата премија од 3 милиони денари од наградната игра МојДДВ

ИЗВОРскопје24
|

Премија од три милиони денари ќе издрадува некој кој скенирал фискални сметки. Oсумнаесетти март е датумот кога ќе се извлекува добитникот од наградната игра Мој ДДВ.

На 4ти март пак ќе се извлекуваат добитниците на 100.000 денари. Со МојаНаграда сите кои скенираат имаат 3 главни придобивки – поврат, награди и со самото скенирање придонесуваат во борбата против сивата економија.

Почнувајќи од февруари почна исплатата на „МојДДВ“ второто тримесечие односно за месеците октомври, ноември и декември.

Тоа значи дека парите од поврат на ДДВ може да ви легнат секој ден овој месец.

Во февруари започна исплатата на „МојДДВ“ второто тримесечие односно за месеците октомври, ноември и декември. Проверувајте си ги сметките бидејќи парите од поврат на ДДВ може да ви легнат на сметка секој ден овој месец.