Делови од Сопиште, Кисела Вода, Ѓорче Петров и Карпош утре ќе останат без струја

ИЗВОРСкопје24
|

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 17.07.2019 година (среда), заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08:30 до 15:30 часот корисниците од дел од с. Долно Соње. (Општина Сопиште)
– во периодот од 08:30 до 15:30 часот корисниците од делови од ул. Востаничка од броевите 98 до 134 и од броевите 61 до 77. (Општина Кисела Вода)
– во периодот од 09:00 до 11:00 часот корисниците од објектите кон Болница Бардовци. (Општина Ѓорче Петров)
– во периодот од 12:00 до 15:00 часот корисниците од Бул. 8 Септември бр. 14, Руѓер Бошковиќ броевите 15, 17 и 19 и ул. Шекспирова бр. 7 влез 3 и влез 4. (Општина Карпош)