Денес е прекрасна жена – Погледнете што прави девојчето кое ја отпеа „ДУВНА ВЕТРЕ РАЗВИГОРЧЕ” (ФОТО)

loading...

Пред многу години Елеонора Капсималева ја отпеа песната „Дувни ветре развигорче” која стана мега хит меѓу најмладата популација. На тогашната Телевизија Скопје, песната се вртеше постојано.

Уште тогаш Елеонора го покажа својот талент. Русокосо, слатко девојче ги освои срцата на милион граѓани. Иако поминаа, многу години оваа песна и денес ја слушаат млади деца, а некои ја приготвуваат и за училишни приредби. Елеонора израсна во прекрасна убавица.