Денеска без струја повеќе делови од Скопје

|

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 9 до 13 часот корисниците од стопанските објекти „Регенератор“, асфалтната база „Дарс“, „МВМ компани“, „Гранит Лепенец“ и асфалтната база „Гранит“ кај Лепенец до село Орман (општина Ѓорче Петров), како и дел од корисниците од улицата Мариовска (општина Кисела Вода) и улицата Трнодол (општина Карпош);

– во периодот од 8 до 13 часот корисниците од улицата Лазар Поп Трајков бр. 20 и бр. 22 (општина Гази Баба);

– во периодот од 8:30 до 15 часот корисниците лоцирани на патот за село Долно Лисиче, како и корисниците на потегот од село Долно кон село Горно Лисиче кон „Биолеб“ (општина Аеродром).