Денешниот ден е најмоќниот ден во историјта – важно е да направите едно нешто

ИЗВОРСкопје24
|

12.12. се смета за најмоќниот ден во годината, се отвора порталот број 12, а оваа серија на бројки ја носи потребната енергија за позитивна трансформација, како на сопственото битие, така и на односите со другите, пишува Lovesensa.

Оваа нумеролошка низа ќе му донесе на секој од нас одредена моќна порака за универзумот. На пример, ако сте на погрешен пат, ќе се појави чувство кое ќе ве поттикне да се вратите на раскрсницата на животот и да изберете добар пат за себе. Или, ќе станете свесни за вашите грешки од минатото и ќе знаете кои аспекти од вашиот живот треба да се променат за да станете најдобрата верзија од себе.

12 е моќен број во нумерологијата кој симболизира позитивни промени, но тие се јасни, лесни и директни. Тоа значи крај на еден циклус и отворање на нови врати на животот во кои ќе можете да се соочите со предизвиците и да најдете повеќе надеж за годината што доаѓа.

Единицата претставува нов почеток и лидерски способности, а двојката е бројот на рамнотежа и хармонија. Кога ќе се спојат, тие даваат моќна низа и силна енергија што поттикнува самореализација.

Исто така, оваа серија нè поттикнува да градиме подобри односи и односи со блиски луѓе, да простиме и да обновиме некои стари пријателства во љубовта. Тоа нè поттикнува да се поврземе со сопственото битие, да ги читаме кодовите на сопствената душа и да откриеме што е тоа што повеќе не ни треба и што не саботира. Ваквата енергија вреди да се ослободи, и да се прифати и да се прифати новата космичка моќ на промени што доаѓа кај нас. Денес е важно да започнете нешто ново, нешто што долго време сакате да го направите. Се што започнува денес има шанса да биде голем успех.