Девојче со ангелски глас од Битола ја има најубавата изведба на песната “Вечниот Бог”

ИЗВОРскопје24
|

Теодора Мицевска е осмооделенка во ОУ „Д-р Трифун Пановски“ од Битола која освојува со својот глас. Таа го сними и својот прв спот за песната „Вечниот Бог“ кој е снимен на неколку локации во Битола и Охрид – објави порталот “Setaliste.com.mk”.

Теодора е голем љубител на македонската изворна песна и има добиено неколку гранд при награди на интернационални фестивали.

Слушнете ја нејзината изведба на христијанската песна “Вечниот Бог” во продолжение:

Izvor: markukule.mk