DFSK Glory F5 – Кинез што би го купиле без размислување

ИЗВОРрпм.мк
|

Да без никакво размислување би го купиле DFSK Glory F5, и е опција пред многу други европски модели – зошто?! Бидејќи изгледа предобро, вози одлично и поради уште многу други причини, но има и интересна цена од 24,000 евра!

Кирил Димитров Урошев